Wij heten u graag welkom

Uw feest vieren bij locatie Haven4 is mogelijk al vanaf 20 personen. Wij beschikken over 3 sfeervolle feestruimtes met een totale capaciteit van maximaal 750 personen.  

Zaal 1 (150m2) is de voorste zaal van Haven4  en beschikt over een serre met 6 openslaande deuren naar een terras van 100m2.

Zaal 2 (120m2) is de zijzaal van Haven4. Twee dubbele deuren bieden toegang tot het terras. 

Zaal 3 is de grootste zaal (180m2). Deze zaal is te combineren met zaal 2 door middel van een schuifwand.

Alle zalen hebben hun eigen bar voorziening.

Verder beschikt Haven4 over een terras (100m2) mooie toiletgroepen en een aparte rokersruimte.

Haven4 is de gehele week beschikbaar voor feesten en partijen tot 01:00 uur op en op vrijdag en zaterdag tot 04:00 uur.

De 4 factoren voor uw feest op maat;

De Locatie
U als opdrachtgever kunt invloed uitoefenen op de sfeer in onze ruimtes, door te kiezen uit een gevarieerd assortiment aan meubilair. Zoveel mensen zoveel wensen... Bij Haven4 is heel veel mogelijk.
Dranken
Wij werken met dranken arrangementen van 2 tot 5 uur en indien gewenst langer. Zo heeft u een goed overzicht van de kosten. Wilt u liever een feest gebaseerd op nacalculatie dan behoort dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden.
Hapjes, walking diners, High Tea's, diners tot aan buffetten..
Wij beschikken over een zeer gevarieerd aanbod op culinair gebied. Om u op een smakelijk idee te brengen of bij specifieke wensen geheel op maat samengesteld.
Entertainment
Wij kunnen u adviseren in veel soorten van entertainment; van dj tot bands.. U bent ook vrij om uw eigen entertainment voor uw feest te laten verzorgen.

Hebben wij uw interesse gewekt?!

 

Meer informatie voor uw feest of bruiloft kunt u aanvragen via de Email link dit is uiteraard geheel vrijblijvend.Wij sturen u graag meer informatie betreffende onze zeer aantrekkelijke tarieven en onze uitgebreide mogelijkheden.

Telefonisch contact opnemen mag natuurlijk ook via 0639578250, wij staan u graag te woord.


IMG_2268

 

Haven4 een sfeervolle flexibele locatie voor uw bruiloft, bruiloftsfeest, wedding, feest, bedrijfsfeest, evenement en bijeenkomst.

De Feestlocatie van 20 t/m 750 personen.

Centraal gelegen in de Bollenstreek te Lisse met grote parkeergelegenheid, in de directe nabijheid van; Teijlingen en Teylingen, Hillegom, Lisserbroek, Nieuw- Vennep, Hoofddorp, Schiphol, Haarlem, Amsterdam, Lisse, Noordwijkerhout, Voorhout, Katwijk, Noordwijk, de Zilk, Bennebroek, Heemstede, Haarlem, Zandvoort, Voorschoten, Leiden, Wassenaar, Alphen a/d Rijn.

 

Partycentrum Haven4

Haven 4 2161HK Lisse