PARTYGUIDE

Haven4 organiseert! Wij houden van feesten en organiseren de leukste evenementen. Houdt onze partyguide en Facebook in de gaten voor all our upcoming events.

GlamClub 3 september

Simpel...dik feest, alles erop en eraan...
Met DJ's:
Jethro Galung, wie kent hem niet? Bekend van De Gewoonste Zaak, Escape Amsterdam, Sandro's Kitchen & Castledance!
GeneriS, de organisator en oprichter van Glam Club en House Plaza. Draait alles met een beat van deep house tot harstyle.
Sergio Tee, van danser uit de It Amsterdam tot house DJ op events. Organiseert zijn eigen feesten o.a. Crown House en heeft gedraaid in Escape Amsterdam bij Raymundo's Brainwash en House Rules!
FlyBoys, het duo die de billen laat schudden van menig dame tijdens hun act. Moombathon, regeaton, latin, house alles komt voorbij met een lekkere beat.

Last but not least, we hebben nog een mystery guest. Een bekende van Glam Club wiens naam we niet zullen onthullen, dus je zal zelf ontdekken wie het is tijdens de avond. Één ding is zeker, een lekkere dansbare set zal het zijn.
Dit alles in Haven 4 (voorheen Basso) met het gezelligste barpersoneel, heerlijke drinks, vette licht en laser show.
Deur open 23.00
entree: € 5,-
Dresscode: Glamour & Sexy

Be part of the night and make memories together we will never forget!

Feestweek Lisse 22 t/m 29 september

De gezelligste najaarsfeesten van de Bollenstreek. Het pand aan de Haven 4 onderdak bieden aan diverse Harddraverij activiteiten zoals: Autopuzzelrit, Bingo-Discodansen, klaverjassen en kruisjassen... Ook dit jaar wordt er de "O' zo bekende ZoMiBo georganiseerd met Loungebeats & Soulbeats (vanaf 16:00uur, entree is gratis). En natuurlijk de gezelligste kermisavonden met de leukste dj's op dinsdag, woensdag & donderdagavond.